Anna palautetta

Laukut

Tuotteita sivulla: 10 | 20 | 50 | 100

Järjestä: sarja | hinta | nimi

Acer

37 €

Edullinen olkalaukku maksimissaan 17,3" näytöllä varustetuille kannettaville. Tässä kevyessä olkalaukussa on pehmustettu osio kannettavalle sekä säädettävä olkahihna.

Lisätietoja
44 €

15,6" Acer Voyager olkalaukun avulla kannat koneesi mukanasi tyylillä. Tämä tyylikäs laukku on kestävä ja mukava kantaa olalla pehmustetun olkahihnan ansiosta.

Lisätietoja

Asus

89 €

Huipputyylikäs ja laadukas Asusin Shuttle2 -selkäreppu maksimissaan 17,3" näytöllä varustetuille kannettaville. Upea puna-musta väritys ja pehmustetut olkahihnat. Repussa on tilaa kannettavan lisäksi myös oheistarvikkeille, kuten hiirelle, laturille ja kuulokkeille.

Lisätietoja

Belkin

49 €

Edullinen ja klassinen laukku max 17,3" näytöllä varustetulle kannettavalle tietokoneelle. Tukeva kantokahva ja miellyttävä olkahihna.

Lisätietoja
59 €

Belkinin valmistama huipputyylikäs ja laadukas kantoreppu maksimissaan 15,6" näytöllä varustetuille kannettaville lisätarvikkeineen. Tukevat olkahihnat ja kestävä valmistusmateriaali takaavat repulle pitkän käyttöiän.

Lisätietoja
26 €

Belkinin valmistama suojapussi maksimissaan 15,6" kannettaville. Suojaa konetta naarmuilta ja kolhuilta ja voit käyttää suojapussia esim. jos kuljetat konetta tavallisessa kassissa tai repussa.

Lisätietoja
26 €

Belkinin valmistama edullinen olkalaukku maksimissaan 13,3" kannettaville tietokoneille. Laukussa on pehmustettu päätasku kannettavalle sekä tukevat kantokahvat.

Lisätietoja
29 €

Belkinin valmistama suojapussi 13-14" kannettaville. Suojaa konetta naarmuilta ja kolhuilta ja voit käyttää suojapussia esim. jos kuljetat konetta tavallisessa kassissa tai repussa.

Lisätietoja
26 €

Belkinin valmistama suojapussi maksimissaan 12.1" kannettaville. Suojaa konetta naarmuilta ja kolhuilta ja voit käyttää suojapussia esim. jos kuljetat konetta tavallisessa kassissa tai repussa.

Lisätietoja
26 €

Belkinin huipputyylikäs ja ohut olkalaukku maksimissaan 15,6" kannettaville tietokoneille. Tämä ohut ja kompakti business-tyylinen laukku sopii hyvin paljon liikkuvalle käyttäjälle. Pehmustettu olkahihna ja tukevat kantokahvat.

Lisätietoja

Dbramante1928

119 €

Klassisen tyylikäs Dbramante1928 Silkeborg nahkalaukku on suunniteltu enintään 13" kannettaville tietokoneille. Laukussa on kansi tulevaa kantokahvaa, vetoketjukiinitys ja pehmustettu sisäosa.

Lisätietoja
129 €

Klassisen tyylikäs dbramante1928 Frederiksborg nahkalaukku on suunniteltu enintään 14" kannettaville tietokoneille. Laukussa on nahkainen kantokahva, säädettävä kantohihna ja vetoketjullinen tasku laukun takaosassa.

Lisätietoja
199 €

Klassisen tyylikäs dbramante1928 Rosenborg nahkalaukku on suunniteltu enintään 16" kannettaville tietokoneille. Laukussa vetoketjukiinnitys, useita taskuja ja pehmustettu sisäosa.

Lisätietoja
129 €

Klassisen tyylikäs dbramante1928 Silkeborg nahkalaukku on suunniteltu enintään 15" kannettaville tietokoneille. Laukussa on kansi tulevaa kantokahvaa, vetoketjukiinitys ja pehmustettu sisäosa.

Lisätietoja
179 €

Klassisen tyylikäs dbramante1928 Rosenborg nahkalaukku on suunniteltu enintään 14" kannettaville tietokoneille. Laukussa vetoketjukiinnitys, useita taskuja ja pehmustettu sisäosa.

Lisätietoja
219 € Osamaksu 17€/kk

Klassisen tyylikäs dbramante1928 Sophie Amalienborg nahkalaukku on suunniteltu enintään 15" kannettaville tietokoneille. Laukussa on kaksi tukevaa kantokahvaa, vetoketjukiinitys, pehmustettu sisäosa ja erillinen säilytyspussi.

Lisätietoja
49 €

Klassisen tyylikäs dbramante1928 Skagen suojatasku on suunniteltu enintään 12" kannettaville. Kestävä, nahkainen suojatasku laadukkalla vetoketjullaPehmustettu sisäosa suojaa naarmuiltaKahden vuoden takuudbramante1928 tuotteet ovat kestäviä, tyylikkäitä ja toiminnallisia.

Lisätietoja
59 €

Klassisen tyylikäs dbramante1928 Skagen suojatasku on suunniteltu enintään 13" kannettaville. Kestävä, nahkainen suojatasku laadukkalla vetoketjullaPehmustettu sisäosa suojaa naarmuiltaKahden vuoden takuudbramante1928 tuotteet ovat kestäviä, tyylikkäitä ja toiminnallisia.

Lisätietoja
59 €

Klassisen tyylikäs dbramante1928 Skagen suojatasku on suunniteltu enintään 15" kannettaville. Kestävä, nahkainen suojatasku laadukkalla vetoketjullaPehmustettu sisäosa suojaa naarmuiltaKahden vuoden takuudbramante1928 tuotteet ovat kestäviä, tyylikkäitä ja toiminnallisia.

Lisätietoja
59 €

Klassisen tyylikäs dbramante1928 Skagen suojatasku on suunniteltu enintään 14" kannettaville. Kestävä, nahkainen suojatasku laadukkalla vetoketjullaPehmustettu sisäosa suojaa naarmuiltaKahden vuoden takuudbramante1928 tuotteet ovat kestäviä, tyylikkäitä ja toiminnallisia.

Lisätietoja
99 €

Klassisen tyylikäs dbramante1928 Silkeborg nahkalaukku on suunniteltu enintään 13" kannettaville tietokoneille. Laukussa on kansi tulevaa kantokahvaa, vetoketjukiinitys ja pehmustettu sisäosa.

Lisätietoja
139 €

Klassisen tyylikäs dbramante1928 Marselisborg Messenger nahkalaukku on suunniteltu enintään 14" kannettaville tietokoneille. Laukussa on säädettävä nahasta ja kankaasta valmistettu kantohihna, useita taskuja ja pehmustettu sisäosa.

Lisätietoja
45 €

Klassisen tyylikäs dbramante1928 Leather Case on suunniteltu enintään 16" kannettaville. Kestävä, nahkainen suojapussi laadukkalla vetoketjullaPehmustettu sisäosa suojaa naarmuiltaKahden vuoden takuudbramante1928 tuotteet ovat kestäviä, tyylikkäitä ja toiminnallisia.

Lisätietoja
50 €

Klassisen tyylikäs dbramante1928 Skagen suojatasku on suunniteltu enintään 12" kannettaville. Kestävä, nahkainen suojatasku laadukkalla vetoketjullaPehmustettu sisäosa suojaa naarmuilta. Kahden vuoden takuudbramante1928 tuotteet ovat kestäviä, tyylikkäitä ja toiminnallisia.

Lisätietoja
179 €

Klassisen tyylikäs dbramante1928 Rosenborg nahkalaukku on suunniteltu enintään 14" kannettaville tietokoneille. Laukussa vetoketjukiinnitys, useita taskuja ja pehmustettu sisäosa.

Lisätietoja
219 € Osamaksu 17€/kk

Klassisen tyylikäs dbramante1928 Rosenborg nahkalaukku on suunniteltu enintään 16" kannettaville tietokoneille. Laukussa vetoketjukiinnitys, useita taskuja ja pehmustettu sisäosa.

Lisätietoja
189 €

Klassisen tyylikäs dbramante1928 Marselisborg nahkalaukku on suunniteltu enintään 16" kannettaville tietokoneille. Laukussa on säädettävä nahasta ja kankaasta valmistettu kantohihna, useita taskuja ja pehmustettu sisäosa.

Lisätietoja
59 €

Klassisen tyylikäs dbramante1928 Skagen suojatasku on suunniteltu enintään 13" kannettaville. Kestävä, nahkainen suojatasku laadukkalla vetoketjulla. Pehmustettu sisäosa suojaa naarmuilta. Kahden vuoden takuud. dbramante1928 tuotteet ovat kestäviä, tyylikkäitä ja toiminnallisia.

Lisätietoja

Dell

28 €

Dell Professional Lite 14" Business Case on suunniteltu sopimaan korkeintaan 14" Dell kannettaville.

Lisätietoja
99 €

15,6 tuuman Dell Premier -reppu on suunniteltu liikkuvaksi toimistoksi ammattilaisille, jotka etsivät yksinkertaista ja turvallista tapaa kuljettaa kannettavaa ja tablet-tietokonetta sekä oheislaitteita ja pysyä yhtä tuotteliaana tien päällä kuin toimistossakin. Asiakirjat ja oheislaitteet pysyvät järjestyksessä sen useissa säilytystaskuissa, ja elektroniset laitteet ovat suojassa erillisissä kannettaville ja tablet-tietokoneille tarkoitetuissa lokeroissa.

Lisätietoja
28 €

Koteloissa on ohut ja tyylikäs muotoilu, joka mahdollistaa koteloiden kuljettamisen mihin tahansa. Kotelo on suunniteltu tämän päivän liikkuvien ammattilaisten käyttöön - siro profiili tarjoaa juuri sopivan suojan Latitude- ja XPS-mallistojen Ultrabook-tietokoneille.

Lisätietoja
89 €

Dellin ammattitason päältä avattava kantolaukku on luotettava ja kevyt laukku ammattilaisille, jotka tarvitsevat yksinkertaisen ja turvallisen tavan kannettavan ja tablet-tietokoneen sekä oheislaitteiden kuljettamiseen. Asiakirjat ja oheislaitteet pysyvät järjestyksessä useissa säilytystaskuissa, ja elektroniset laitteet ovat suojassa erillisissä kannettaville ja tablet-tietokoneille tarkoitetuissa lokeroissa.

Lisätietoja
69 €

Dell Tek -salkku on ihanteellinen valinta työhön ja vapaa-aikaan. Siinä on kolme lokeroa, jotka pitävät sisällön järjestyksessä ja elektroniset laitteet turvassa.

Lisätietoja
79 €

Dell Tek -reppu on ihanteellinen valinta työhön ja vapaa-aikaan. Siinä on kolme lokeroa, jotka pitävät sisällön järjestyksessä ja elektroniset laitteet turvassa.

Lisätietoja

Fujitsu

48 €

Fujitsu Casual Entry Case on maksimissaan 15,6" näytöllä varustetuille kannettaville tarkoitettu tyylikäs perustason olkalaukku. Musta väri punaisella Fujitsun-logolla miellyttää tyylitietoisenkin käyttäjän silmää. Laukussa on pehmustettu osio kannettavalle sekä sivutasku laturille ja muille pientarvikkeille.

Lisätietoja

Hewlett-Packard

42 €

Kehitetty liikkuville ammattilaisille, jotka ovat työmatkoilla usein ja pitkiä aikoja kerrallaan. HP Business -sarjan päältä pakattava laukku on suunniteltu näytöltään 15,6" kannettaville.

Lisätietoja
47 €

HP Essential Top Load Case on edullinen ja tyylikäs maksimissaan 15,6" näytöllä varustetuille kannettaville sopiva olkalaukku. Laukussa on suojaava vaahtomuovipehmuste sekä oma lokero matkapuhelimelle.

Lisätietoja

HP

50 €

HP:n reppu jopa 17,3" kannettaville! Pehmustettu sisäosa myös tabletille. Tabletin koko enintään 10,6". Hillityn tyylikäs reppu sopii hyvin työkäyttöön, mutta myös vapaa-aikaan. Reppu on valmistettu tukevasta nylonista.

Lisätietoja
33 €

HP Essential Messenger -laukku on olalla kannettava kantolaukku,joka on suunniteltu HP:n yrityskannettaville,joiden näytön koko on lävistäjältään enintään 17,3 tuumaa.

Lisätietoja
169 €

Päältä avattava nahkainen HP Executive Leather Messenger -laukku tarjoaa runsaasti säilytystilaa kansioille ja asiakirjoille sekä lävistäjältään 14 tuuman kannettavalle. Siihen mahtuu kaikki tarvittava kiireisen päivän varrelle,liikutpa sitten toimistolle ja takaisin tai maailman toiselle laidalle.

Lisätietoja
35 €

Mukavuutta ja kätevyyttä ajatellen suunnitellussa päältä aukeavassa HP Value -laukussa (18 tuumaa/45,7 cm) on pehmustettu sisätasku kannettavalle, lukuisia säilytystaskuja ja säädettävä olkahihna.

Lisätietoja

Lenovo

46 €

Lenovo Thinkpad Essential Topload Case on todella tyylikäs ja edullinen kannettavan olkalaukku maksimissaan 15,6" näytöllä varustetuille kannettaville. Tyylikäs musta-punainen väri!

Lisätietoja
24 €

Lenovon tyylikkään musta brändätty suojapussi 15,6" laajakuvanäytöllä varustetuille Lenovo-kannettaville. Suojaa Lenovo-kannettavasi tyylillä!

Lisätietoja
12 €

Lenovon tyylikkään musta ThinkPad -logolla brändätty suojapussi 12" laajakuvanäytöllä varustetuille ThinkPadeille (esim. hinkPad Helix 20; ThinkPad X140; X220; X230; X240; X250; ThinkPad Yoga 11e Chromebook; 12. Suojaa Lenovo kannettavasi tyylillä!

Lisätietoja
59 €

Tyylikäs, kevyt, pelkistetty ja edullinen kestävästä 500D Gucci polyesteristä valmistettu perusreppu.

Lisätietoja
69 €

Lenovo ThinkPad Professional Slim Topload CaseTärkeimmät ominaisuudet:Moderni, kevyt, erittäin ohut päältä täytettävä kestävästä 840D Nylon -materiaalista valmistettu laukku. Pehmustettu ja suojattu kannettavaosio, Tablet-laitteelle oma tasku.

Lisätietoja
89 €

Tukeva reppu korkeintaan 15.6" ThinkPad-kannettaville.

Lisätietoja
159 €

Lenovon Y Gaming Active Backpack on suunniteltu pelaajille, jotka haluavat kuljettaa pelikamat kätevästi ja tyylikkäästi mukana. Soveltuu myös jokapäiväiseen käyttöön. Repussa yhdistyvät tyylikäs design ja kestävät materiaalit.

Lisätietoja
99 €

Lenovo ThinkPad Executive Leather CaseTärkeimmät ominaisuudet: Erittäin laadukas pehmeästä mustasta nahasta (Trim 0. 8 mm) valmistettu päältä täytettävä läpällinen laukku. Metalliosat laadukasta, kestävää punametallia ja sisäosat kokonaan pehmustetut. Suojattu kannettavaosio ja Tabletille oma osionsa. Väliosio, jossa paljon erilaisia taskuja tavaroille. Etuosassa tilava tasku virtalähteelle yms.

Lisätietoja
79 €

Lenovo ThinkPad Professional Topload Case. Tärkeimmät ominaisuudet: Moderni, päältä täytettävä kestävästä 840D Nylon -materiaalista valmistettu laukku. TSA Checkpoint friendly -ominaisuus auttaa läpäisemään lentokentän turvallisuustarkistuksen nopeammin, koska kannettavaa ei tarvitse ottaa pois laukusta.

Lisätietoja
Tuotteita sivulla: 10 | 20 | 50 | 100