Anna palautetta

Käyttöjärjestelmät - Microsoft

Tuotteita sivulla: 10 | 20 | 50 | 100

Järjestä: sarja | hinta | nimi

Microsoft

149 € Erämaksu alk. 9€/kk

Käynnistä-painike on palautettu työpöydälle - siirry aloitusnäyttöön sitä napauttamalla tai napsauttamalla. Voit halutessasi siirtyä suoraan työpöydälle kirjautuessasi sisään tai käyttää samaa taustaa sekä työpöydällä että aloitusnäytössä.

Lisätietoja
149 € Erämaksu alk. 9€/kk

Windows 10 on niin tuttu ja helppokäyttöinen, että tunnet itsesi asiantuntijaksi jo alussa. Käynnistä-valikko on palannut laajennetussa muodossa aloitusvalikkona, ja aiemmassa järjestelmässä kiinnittämäsi sovellukset ja suosikit ovat valmiina sinua odottamassa. Tämä FPP Windows on siirrettävissä tietokoneesta toiseen toisin kuin OEM-lisenssi mikä on tarkoitettu yhteen uuteen koneeseen. Tuotteen mediana on USB-tikku, mikä sopii jokaiseen koneeseen.

Lisätietoja
249 € Erämaksu alk. 13€/kk

Windows 10 Pro on niin tuttu ja helppokäyttöinen, että tunnet itsesi asiantuntijaksi jo alussa. Käynnistä-valikko on palannut laajennetussa muodossa aloitusvalikkona, ja aiemmassa järjestelmässä kiinnittämäsi sovellukset ja suosikit ovat valmiina sinua odottamassa. Tämä FPP Windows on siirrettävissä tietokoneesta toiseen toisin kuin OEM-lisenssi mikä on tarkoitettu yhteen uuteen koneeseen. Tuotteen mediana on USB-tikku, mikä sopii jokaiseen koneeseen.

Lisätietoja
129 € Erämaksu alk. 9€/kk

Windows 10 on niin tuttu ja helppokäyttöinen, että tunnet itsesi asiantuntijaksi jo alussa. Käynnistä-valikko on palannut laajennetussa muodossa aloitusvalikkona, ja aiemmassa järjestelmässä kiinnittämäsi sovellukset ja suosikit ovat valmiina sinua odottamassa.

Lisätietoja
189 € Erämaksu alk. 11€/kk

Windows 10 Pro on niin tuttu ja helppokäyttöinen, että tunnet itsesi asiantuntijaksi jo alussa. Käynnistä-valikko on palannut laajennetussa muodossa aloitusvalikkona, ja aiemmassa järjestelmässä kiinnittämäsi sovellukset ja suosikit ovat valmiina sinua odottamassa.

Lisätietoja
Tuotteita sivulla: 10 | 20 | 50 | 100